Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді планують побудувати Палац спорту і спортивний інтернатУ Кіровограді планують побудувати Палац спорту і спортивний інтернат

Спорт-центр

Губернатор Кіровоградщини Сергій Ларін заявив, що докладе усіх зусиль, аби побудувати у Кіровограді сучасний палац спорту та відкрити спортивний інтернат. Про це він заявив учора на зустрічі зі спортивною громадськістю області.

«Як ми можемо розвивати у Кіровоградській області якісь види спорту, якщо в області немає жодного Палацу спорту? Ми зараз працюємо над створенням у Кіровограді спортивного комплексу - мультиплексу, який би міг вміщати дві тисячі глядачів і де можна було б проводити та відроджувати ігрові види спорту, збирати нашу молодь та відточувати їхню майстерність. Є також задумки відкрити спортивний інтернат. Найталановитіша молодь нерідко знаходиться у селах та невеличких районних центрах. Треба їх забирати, виводити на певний рівень, щоб вони ставали професійними спортсменами та виступали на найвищому рівні. Я хочу, щоб ви мені повірили, адже мої намагання – щирі» - підкреслив він.

«Наше завдання – зробити націю здоровою. Останні роки ані держава, ані місцева влада в багатьох районах просто не звертала на це увагу, а потім ми скаржимося, що діти у школах припинили рухатися, займатися фізичною культурою та спортом, не здорові, мають болячки, а ми працюємо на аптеки і т.д.» - зазначив Сергій Ларін.

Фото — Gettyimages.com

Теги новости:
спорт
физкультура
здоровье населения
здоровый образ жизни
одаренный ребенок
Сергей Ларин

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS