Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Екс-вотчину Лозинського позбавили прав на мисливські угіддяЕкс-вотчину Лозинського позбавили прав на мисливські угіддя

Укрінформ

Господарським судом м.Києва задоволено позов Генпрокуратури України щодо незаконного набуття товариством з обмеженою відповідальністю "Мисливське господарство "Голованівське" права на користування мисливськими угіддями загальною площею 26,4 тис. га. Про це повідомили в прес-службі ГПУ.

Суд погодився з доводами про порушення вимог законодавства при наданні у користування вказаному товариству мисливських угідь. Зокрема, відсутня згода більшості землевласників та землекористувачів, на території ділянок яких знаходяться спірні мисливські угіддя.

"Господарський суд м.Києва визнав незаконним і скасував рішення Кіровоградської обласної ради від 21 березня 2008 року "Про надання мисливських угідь у користування ТОВ "МГ "Голованівське", визнав недійсним договір про умови ведення мисливського господарства та зобов'язав повернути спірні мисливські угіддя Кіровоградському обласному управлінню лісового та мисливського господарства", - поінформували у Генпрокуратурі.

Як повідомлялося, 16 червня 2009 року на території мисливських угідь, наданих у користування ТОВ "Мисливське господарство "Голованівське", стався інцидент, внаслідок якого було вбито місцевого жителя Валерія Олійника. У скоєнні цього злочину підозрюється екс-народний депутат від БЮТ Віктор Лозінський. Наразі він перебуває у розшуку.

15 липня 2009 року ГПУ повідомила про подання до Господарського суду м.Києва позову щодо визнання незаконним і скасування рішення Кіровоградської облради та договору про умови ведення мисливського господарства з ТОВ "Мисливське господарство "Голованівське".

Фото — Gettyimages.com

Теги новости:
Виктор Лозинский
Голованевский район
лесничество
аренда земли
суд
криминал

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS