Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді покійників відспівують колишні священикиУ Кіровограді покійників відспівують колишні священики

Кіровоград.proUA.com

Кілька колишніх священиків запрошуються «підприємливими ділками» до відспівування покійників у Кіровограді.

Про це заявив секретар Кіровоградської єпархії отець Петро Сидора під час наради за участі міського голови Володимира Пузакова, директорів департаментів житлово-комунального господарства та розвитку торгівлі, побутового обслуговування, транспорту і зв’язку міської ради Віктора Кухаренка та Миколи Цуканова, повідомляє прес-служба Кіровоградської міськради.

За словами Сидори, «мало того, що такі люди не мають права проводити подібні дійства, так вони ще й поводяться непристойно, що обурює людей, спонукає їх скаржитись у вищі церковні органи».

Панотець наголосив на тому, що з питань проведення відспівувань померлих потрібно звертатись безпосередньо до церков різних конфесій відповідно до віросповідання покійного або за побажанням родичів, а не займатись самодіяльністю.

Читайте також:

Фото — Gettyimages.com

Теги новости:
религия
ритуальные услуги
похороны
погребение
Петр Сидора

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS