Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Дві кіровоградських школи отримають від влади кошти на ремонт та нове обладнанняДві кіровоградських школи отримають від влади кошти на ремонт та нове обладнання

Кіровоградська міська рада

У Кіровограді небагато початкових шкіл. Одна з них – ЗОШ №37 І ступеня, що в селищі Новому.

Там навчаються три сотні учнів 1-4 класів. У школі працюють як молоді, так і досвідчені педагоги. Це - колектив однодумців, який створює для своїх вихованців оптимальні умови для всебічного розвитку, застосовуючи при цьому і перевірені часом, і новітні педагогічні ідеї, а також сучасне навчальне обладнання. Учителі на чолі з директором Тетяною Дадоновою цілком спроможні впоратися з будь-якою навчальною чи педагогічною проблемою, однак їм не до снаги відремонтувати частину приміщень школи, де подекуди на стінах з’явилися тріщини, протікає дах тощо. Для з’ясування обсягу необхідних ремонтних робіт навчальний заклад відвідали міський голова Володимир Пузаков та начальник управління капітального будівництва міської ради Віктор Ксеніч.

Разом з директором вони оглянули чотири класних кімнати й учительську, де кілька років тому недбалі ремонтники з приватного підприємства так "полагодили" частину системи теплопостачання, що з того часу перебувати в цих приміщеннях у холодну пору року неможливо. Тому зараз діти в них і не навчаються. Відвідали гості й класи, не задіяні в навчальному процесі через необхідність проведення в них ремонту. Після "екскурсії" школою Володимир Пузаков, Віктор Ксеніч і Тетяна Дадонова визначили, що саме слід зробити для того, аби діти навчалися у комфортних умовах. Насамперед буде замінено систему теплопостачання, відремонтовано покрівлю, встановлено металопластикові вікна. Будівельники за роботу візьмуться навесні – у квітні.

Володимир Пузаков побував і у спеціальній загальноосвітній школі № 1, що на вулиці Волкова. На початку нинішнього навчального року тут було відкрито профільний дитячий садок. З дошкільнятами працюють спеціально підготовлені для роботи з дітьми із вадами розвитку вихователі. І вони, і загалом весь колектив педагогів навчального закладу не лише віддають своїм вихованцям тепло своїх сердець, а й дбають про затишок для них у школі та про наповнення її всім необхідним для повноцінної підготовки учнів до дорослого життя. Педагоги звернулися до міської влади з проханням про допомогу в отриманні нового учбового обладнання. Володимир Пузаков оглянув класні кімнати закладу, спортивний і тренажерний зали, їдальню, столярні і швацькі майстерні. Діти радо демонстрували міському голові свої вміння, особливо в майстернях. Дівчатам дуже подобається шити, а хлопцям – виготовляти з дерева потрібні школі речі, а також різноманітні художні вироби (виставка зроблених учнями з дерева і тканини дуже гарних речей вразила всіх вишуканістю й довершеністю). Міський голова пообіцяв директорові Наталії Станкевич, що знайде можливість забезпечити школу новими комп’ютерами, верстатами, швацькими машинами та іншим обладнанням.

Фото — Gettyimages.com

Теги новости:
образование
строительство
школа
Владимир Пузаков
Виктор Ксенич

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS