Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Лозінський переховувався не в Криму, а на Кіровоградщині?Лозінський переховувався не в Криму, а на Кіровоградщині?

Кіровоград.proUA.com

Колишній депутат від БЮТ Віктор Лозінський, який днями здався правоохоронним органам, у Криму не був.

Про це в інтерв`ю «ЛІГАБізнесІнформ» заявив колишній керівник кримського главку МВС Геннадій Москаль.

Зокрема, коментуючи повідомлення про те, що СБУ вела стеження за Лозінським у Криму, Москаль сказав: «Не був він в Криму. Він, як я з'ясував, - оскільки якась тінь падала і на мене, - у Генеральну прокуратуру приїхав з Кіровоградської області на машині».

За його словами, Лозінський вже виробив лінію захисту. «Ви ж бачите, він не оскаржує санкції на арешт, пропонує спокійно розібратися. Тепер вже немає звірячого вбивства, розслідують тільки тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть, а це зовсім інше. Адже такі ушкодження можуть бути нанесені і в стані необхідної оборони, і при перевищенні необхідної оборони, і в стані афекту. Розумієте, про що я кажу? Це я не натяк даю пану Лозинському, ні. Але, швидше за все, цим все і закінчиться».

При цьому Москаль запропонував: «Згадайте шоу, яке було з паном Рудьковським не так давно, з його літаками (екс-міністра транспорту підозрювали в привласненні майже 400 тис.грн. при перельоті за маршрутом «Київ-Париж-Київ» на приватному чартерному літаку), з його затриманням СБУ, з його інвалідними колясками, судами, втратами свідомості. І де кінець? Є фінал справи? Днями я його бачив у кулуарах парламенту - респектабельний, чудово одягнений. Скажіть, для чого було починати цей маскарад, який нічим не закінчився?».

Нагадаємо, 1 березня колишній народний депутат з фракції БЮТ Віктор Лозінський здався правоохоронним органам.

Він проходить у справі про загибель жителя Кіровоградської області Валерія Олійника, який загинув 16 червня 2009 року. За даними прес-служби Генпрокуратури, Служба безпеки України знайшла Лозінського в Криму і вела за ним стеження.

Теги новости:
Виктор Лозинский
криминал
убийство
розыск
СБУ

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS