Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Прокуратура взяла на контроль розслідування жахливого ДТП у КіровоградіПрокуратура взяла на контроль розслідування жахливого ДТП у Кіровограді

Кіровоград.proUA.com

Слідчим відділу розслідувань ДТП слідчого управління УМВС України в Кіровоградській області порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) щодо водія «Мерседеса», який у суботу збив на смерть двох пішоходів у Кіровограді.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

У прес-службі також наголосили, що прокуратура області взяла розслідування цієї справи на контроль.

20 березня 2010 року в обласному центрі по вулиці Московській сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода.

Нагадаємо, ДТП, внаслідок якої двоє людей загинули і одну травмовано, сталася у Кіровограді 20 березня.

За інформацією прес-служби УДАІ в області, водій авто «Мерседес-Бенц», 1981 року народження, рухаючись з боку об’їзної у бік вулиці Короленка, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням, виїхав за межі дороги, скоїв наїзд на двох пішоходів, які знаходилися на зупинці громадського транспорту, після чого авто перекинулося.

В результаті ДТП пішоходи загинули на місці пригоди (жінка 1947 року народження, мешканка Кіровограда, та чоловік 1978 року народження, мешканець Панчевого Новомиргородського району).

Пасажир «Мерседеса» 1990 року народження (мешканець села Пантаївка Олександрівського району) отримав закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом тім’яної кістки, закритий перелом лівого стегна, передпліччя та був доставлений до реанімаційного відділення Кіровоградської обласної лікарні.

Водій «Мерседеса» (мешканець Кіровограда), за попередніми даними, був тверезий.

Читайте також:

Обговорення на Кіровоградському форумі:

Теги новости:
ДТП
авария
смерть на дороге
прокуратура

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS