Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградщині представили нового губернатораКіровоградщині представили нового губернатора

Прес-служба ОДА

Міністр Кабінету Міністрів України Анатолій Толстоухов представив активу Кіровоградської області нового голову облдержадміністрації Сергія Ларіна (на фото).

Анатолій Толстоухов подякував Володимиру Мовчану, який протягом шести місяців головував на Кіровоградщині, за активну працю, наголосивши, що його досвід, напрацювання у плані розвитку економіки краю обов’язково стануть у нагоді і для нової команди керівників.

Володимир Мовчан висловив щиру подяку апарату облдержадміністрації, керівникам структурних підрозділів, головам райдержадміністрацій за розуміння та співпрацю.

Представляючи Сергія Ларіна, Анатолій Толстоухов також наголосив, що нові керівники області – це одна зі складових системної кадрової політики нової коаліції, і вона не сумісна з люстраціями.

- У владу приходить команда, яка має реалізувати програму Президента України Віктора Янукович «Україна - для людей», - зауважив Міністр Кабінету Міністрів.

Голова обласної державної адміністрації Сергій Ларін розпочав свій виступ із слів щирої вдячності Президенту України Віктору Януковичу, Прем’єр-міністру України Миколі Азарову за високу довіру очолити Кіровоградську область.

- Я розумію, - зазначив Сергій Миколайович, - що це довіра з прицілом, що Кіровоградщина має посісти центральне місце в державі не лише за географічним принципом.

Сергій Ларін наголосив, що, попри усілякі труднощі у розвитку області, він категорично не згоден з тими, хто називає область «депресивною», тому докладе максимум зусиль, щоб Кіровоградська область стала прогресивним регіоном України.

Серед першочергових завдань Сергій Ларін визначив формування професійної вертикалі, ефективного державного управління на території області.

Запрацює чіткий управлінський механізм, який передбачатиме жорстку боротьбу з корупцією на всіх рівнях.

- Я не маю тут родичів, сватів, кумів, - заявив голова облдержадміністрації, - тому і не збираюся нікому надавати ніяких преференцій чи покривати чиїсь витівки, особливо у владних структурах.

Влада має працювати на просту людину, - наголосив Сергій Ларін, - і це є головне завдання Президента України для усіх нас.

Серед першочергових завдань, які оперативно вирішуватиме голова облдержадміністрації, підготовка якісного бюджету області.

- Я розумію, що бюджет буде жорстким, але ми зробимо усе можливе, щоб головний фінансовий документ містив можливості для розвитку краю, - зауважив Сергій Ларін.

Голова облдержадміністрації визначив пріоритетними також своєчасну виплату заробітної плати, пенсій, стипендій, а також створення усіх можливостей для залучення нових інвестицій в область.

Сергій Ларін запевнив присутніх, що головним критерієм, за яким він оцінюватиме роботу підлеглих, є професіоналізм, здатність якісно працювати в команді, виконувати програму і вимоги Президента України.

Сергій Ларін пообіцяв швидко сформувати команду своїх заступників, а також голів районних державних адміністрацій.

- Президент України вчора призначив керівників п’ятьох областей, - зауважив Сергій Ларін, - і під час зустрічі з нами поставив чітке завдання – працювати на благо регіонів, на благо людей, на розвиток України.

Заступник голови обласної ради Яків Бондар привітав Сергія Миколайовича Ларіна із призначенням на посаду голови Кіровоградської обласної державної адміністрації і висловив надію на конструктивну плідну співпрацю голови облдержадміністрації з депутатським корпусом області.

Читайте також:

Фото — Прес-служба ОДА

Теги новости:
губернатор
Сергей Ларин
кадровая политика
экономика

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS