Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградський губернатор заперечує звинувачення у тиску на БЮТКіровоградський губернатор заперечує звинувачення у тиску на БЮТ

Кіровоград.proUA.com

Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Ларін заперечує свій тиск на депутатів обласної ради від БЮТ.

Про це він заявив в інтерв’ю «Кіровоград.proUA.com».

«Я підійшов до депутата від БЮТ Романа Колісниченка і попросив: «Наведіть приклад, кому я телефонував». Я жодного з цих депутатів не знаю, не бачив у обличчя і не телефонував з погрозами», – сказав Сергій Ларін.

Він також зазначив, що єдиний депутат облради від БЮТ, з яким відбулася розмова, – редактор «Народного слова» Валерій М’ятович.

«Єдина людина, якій я телефонував, – це депутат облради від БЮТ, головний редактор газети обласної ради та облдержадміністрації Валерій М’ятович. Це єдина людина, з якою я розмовляв, бо я не розумію, як можна очолювати газету влади і виступати при цьому проти влади», – наголосив Сергій Ларін.

Нагадаємо, народний депутат, голова Кіровоградської облорганізації ВО «Батьківщина» Валерій Кальченко заявляв, що голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Ларін чинить тиск на депутатів фракції БЮТ в Кіровоградській облраді.

За словами нардепа, до цього також причетний депутат обласної ради від ПР Микола Ковальчук.

Валерій Кальченко зазначив, що вони телефонували депутатам від БЮТ і пропонували приєднатися майбутньої більшості в облраді, а також відкликати свої підписи під зверненням щодо скликання позачергової сесії ради з приводу обговорення питання нової міждержавної угоди про перебування ЧФ Росії в Севастополі.

Депутат ВР зауважив, що 3 депутати, які під тиском відкликали свої підписи про скликання позачергової сесії, на якій планувалося розглянути питання продовження терміну перебування Чорноморського флоту Росії в Україні, не писали заяви про вихід із фракції, а склали свої повноваження, таким чином звільнивши місце для нових кандидатів за виборчим списком.

Читайте також:

Теги новости:
Сергей Ларин
БЮТ

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS