Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Керівнику кіровоградської «Народної Самооборони» спалили два автомобіляКерівнику кіровоградської «Народної Самооборони» спалили два автомобіля

Кіровоград.proUA.com

Невідомі особи спалили два легкових автомобілі, що належать керівнику Кіровоградської обласної організації «Народної Самооборони», помічнику народного депутата Юрія Гримчака Віталію Попілю та його дружині, у Кіровограді у ніч з 27 на 28 травня.

Про це «Кіровоград.proUA.com» стало відомо з власних джерел.

Віталій Попіль і його дружина припаркували на ніч свої автівки на вулиці Комарова у Кіровограді, де вони мешкають. Близько другої години ночі, почувши звуки сигналізації, Попіль вибіг на вулицю, але автомобілі вже горіли. За даними джерел «Кіровоград.proUA.com», він побачив, як від автівок тікали щонайменше двоє осіб.

Від вогню постраждали дві іномарки Віталія Попіля та його дружини: Mitsubishi Grandis (мінівен, ціна, за даними офіційних дилерів Mitsubishi в Україні, – від 24620 до 30920 доларів США) та Hyundai Tucson (позашляховик, ціна коливається у межах 200000 гривень).

Сам Віталій Попіль відмовився коментувати цю інформацію.

«Я заяви ніякі не роблю, домовились?» – сказав він у телефонній розмові з кореспондентом «Кіровоград.proUA.com».

Теги новости:
криминал
автомобиль
Народная самооборона

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS