Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді презентовано проект «Врятуй дитину — зроби світ кращим!»У Кіровограді презентовано проект «Врятуй дитину — зроби світ кращим!»

Кіровоградська міська рада

На прес-конференції у Кіровоградській міській раді директор міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олег Краснокутський повідомив, що Кіровоградський міський центр презентує благодійний соціальний проект «Врятуй дитину — зроби світ кращим!».

Мета проекту полягає в організації збору коштів для лікування та реабілітації тяжкохворих дітей. Основним інформаційним ресурсом проекту є веб-сайт http://ditya.pp.ua/, де розміщено інформацію про дітей та банківські реквізити для перерахунку коштів на їх лікування.

Даний ресурс є узагальненою базою даних, де кожна небайдужа до чужого горя людина може знайти необхідну інформацію. На головній сторінці сайту розміщенні посилання на персональні сторінки дітей та коротка розповідь про кожного малюка, який страждає від тяжкої хвороби та потребує допомоги.

Кіровоградський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді перевіряє всю розміщувану інформацію шляхом отримання від батьків дітей або осіб, що їх замінюють, копій пітверджуючих документів та їх співставлення з оригіналом. Копії документів зберігаються у КМЦСССДМ протягом всього терміну здйснення проекту. У разі виникнення сумнівів щодо достовірності розміщеної інформації Ви можете зателефонувати або ж особисто відвідати Кіровоградський МЦСССДМ.

Фото — Gettyimages.com

Теги новости:
благотворительность
сбор средств
лечение ребенка

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS