Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У ремонт кіровоградських доріг вже вкладено 3,5 млн. грн. з наявних п'ятиУ ремонт кіровоградських доріг вже вкладено 3,5 млн. грн. з наявних п'яти

Кіровоградська міська рада

Літо – гаряча пора для кіровоградських шляховиків, які докладають чимало зусиль, щоб вчасно та якісно відремонтувати міські дороги.

Ремонтом доріг у нашому місті в основному займається комунальне підприємство з утримання шляхів, яке очолює Аршак Магалов. На даний момент дорожні бригади успішно лагодять дорогу на вулиці Башкирській. А до цього ремонтників можна було побачити в іншій частині міста. Вони вже впорались із поточним ремонтом вулиць Маршала Конєва, Попова, Пацаєва тощо. Добре попрацювали в центрі міста. І ось тепер черга дійшла до Башкирської, яка буде відремонтована повністю – від площі Дружби народів аж до мосту на вулиці Кірова.

– Відповідно до програми будівництва, реконструкції та ремонту доріг й експлуатації дорожньої системи міста Кіровограда на 2010 рік, затвердженої рішенням Кіровоградської міської ради 18 травня ц.р., виконувався поточний ремонт доріг на вулицях Верхній Пермській, Тимірязєва, Калініна, Чорновола, 50 років Жовтня, Гагаріна, Островського, Декабристів тощо, – зазначив начальник відділу будівництва та благоустрою департаменту житлово-комунального господарства міської ради Геннадій Юдін. – І якщо на поточний ремонт доріг заплановано п’ять мільйонів гривень, то вже освоєно майже три з половиною мільйони. Загальний обсяг робіт становить 21 700 квадратних метрів дорожнього покриття.

Варто зазначити, що в основному ми завершили поточні ремонти. Залишилось відновити асфальтне покриття на вулицях Героїв Сталінграда, Жовтневої Революції, Кропивницького, Габдрахманова, Глінки, Преображенській, Гоголя, площі Богдана Хмельницького.

Я вже зазначав, що дорожники зараз займаються поточними ремонтами, адже на капітальні коштів поки що немає. З огляду на те, що останній вид діяльності фінансується з бюджету розвитку міста, а той наповнюється досить повільно, то, зрозуміло, в повному обсязі виконувати свої плани зараз не можемо. Ми планували в першу чергу завершити ті вулиці, які залишились з минулого року, а саме проспект Винниченка, вулиці Пушкіна, Верхню Биківську, Єгорова, Волкова, Повітрянофлотську, Джерельну та Нижньоп’ятихатську. В міру того, як буде наповнюватись бюджет розвитку, приступатимемо до реалізації наших планів.

При укладанні договорів на виконання дорожніх робіт з досвіду минулих років ми віддаємо перевагу нашим місцевим та комунальним підприємствам. Як я вже говорив, добре зарекомендували себе КП з утримання шляхів та приватне підприємство "Диск". А от новоархангельське підприємство, яке в минулому році виграло тендер на ремонт проспекту Винниченка, себе певним чином дискредитувало. Про яку якість можна говорити, коли його працівники намагались класти асфальт у дощ? Правда, нам вдалося отримати гарантійного листа, в якому керівництво цього підприємства зобов’язувалось вже в нинішньому році проспект Винниченка відремонтувати, але поки що до виконання робіт ніхто не приступав.

Фото — Gettyimages.com

Теги новости:
благоустройство
ремонт дорог
бюджет

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS