Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Анатолій Ревенко вибачився за «наїзд» і попросив забрати заяву з ДАІАнатолій Ревенко вибачився за «наїзд» і попросив забрати заяву з ДАІ

весь Кіровоград

Як вже повідомляв сайт «весь Кіровоград», посилаючись на коментар журналіста кіровоградського телебачення Валентини Остапчук, вчора, біля першої години дня на її авто Деу Ланос, припарковане біля обласної телерадіокомпанії, наїхало авто Тойота Камрі.

Як виявилося згодом, керував автомобілем колишній перший заступник голови Кіровоградської ОДА, а нині – перший заступник начальника Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Анатолій Ревенко.

Незважаючи на прохання журналістки розібратися у ДТП та викликати працівників ДАІ, чиновник відмовився це зробити і зник з місця події. Після цього пані Валентина сама викликала працівників Державтоінспекції на місце події.

Сьогодні Валентина Остапчук повідомила, що вчора, після того як новина про цю подію набула значного суспільного резонансу, винуватець ДТП самостійно вийшов на зв’язок з журналісткою, вибачився та відшкодував збитки, завдані ним у ДТП. Також він попросив забрати заяву з ДАІ.

Читайте також:

Обговорення на Кіровоградському форумі:

Фото — Gettyimages.com

Теги новости:
ДТП
ГАИ
Анатолий Ревенко
скандал

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS