Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Троє людей загинуло на водоймах Кіровоградщини тільки за один деньТроє людей загинуло на водоймах Кіровоградщини тільки за один день

ГУ МНС у Кіровоградській області

17-го липня чоловіча компанія відпочивала на березі Інгулу біля селища Новгородка. Не обійшлося і без міцних напоїв. Після застілля усі пішли купатися, окрім 44-річного Анатолія, який не дуже полюбляв воду та і взагалі не вмів плавати. Тож чоловік просто сидів біля річки. Коли всі вийшли з води, то чоловіка на місці не було. Не звернувши на це увагу, компанія продовжила відпочинок до ранку. Вранці почали шукати зниклого товариша. Запідозривши неладне, викликали міліцію та рятувальників. Ще до їх приїзду виявили тіло загиблого товариша біля самого берега. А от якби чоловіки відпочивали без алкоголю, то напевно все б закінчилося добре.

19-го липня трагедія на воді сталася у селищі Новоархангельськ. Купання у непристосованому для цього місці без нагляду дорослих стало причиною загибелі 11-річної дівчинки. Рятувальники, які прибули на місце події дістали дитину з води. Спроби медиків повернути дівчинку до життя, на жаль, виявилися марними.

Того ж таки дня, у Кременчуцькому водосховищі у районі набережної м. Світловодська виявлено у воді тіло загиблого чоловіка. Обставини його загибелі наразі з’ясовуються. Місцевим населенням тіло нещасного вилучено на поверхню.

Як не прикро, та кількість загиблих на водоймах області невпинно зростає. З початку року вона досягла 42 осіб, 5 з них діти.

Шановні громадяни! Головне управління МНС у Кіровоградській області звертається до вас з переконливим проханням дотримуватися правил безпеки під час відпочинку на воді. Не заходьте у воду у нетверезому стані, не купайтеся у непристосованих для цього місцях, не пірнайте з берега, якщо ви не знаєте дна, не залишайте без нагляду дітей. Будьте обережні! Бережіть себе!

Фото — ГУ МНС у Кіровоградській області

Теги новости:
купальный сезон
несчастный случай
отдых на воде
смерть на воде
смерть ребенка
утопленники
МЧС
водоемы Кировоградщины
Новгородка
Новгородковский район
Куцовка
Ингул
Новоархангельск
Новоархангельский район
Синюха
Светловодск
Светловодский район
Кременчугское водохранилище
Днепр

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS