Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградський спорт: є підстави для оптимізму?Кіровоградський спорт: є підстави для оптимізму?

Прес-служба ОДА

Сьогодні начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Сергій Колодяжний під час прес-конференції розповів журналістам про стан фізичної культури і спорту в області та досягнення спортсменів Кіровоградщини.

Сергій Колодяжний повідомив, що на сьогодні в області здійснює діяльність 41 спортивна школа, у тому числі 2 спеціалізовані дитячо-юнацькі школи олімпійського резерву та 1 обласна школа вищої спортивної майстерності. У зазначених школах до систематичних занять з обраного виду спорту залучено 14649 дітей та підлітків, що становить 10,4 % від загальної кількості дітей та молоді віком від 6 до 18 років. Навчально-тренувальний процес у спортивних школах здійснюють 587 тренерів, з яких 309 (52,6 %) є штатними працівниками.

Сергій Колодяжний відмітив, що найбільш ефективно робота тренерсько-викладацького складу з підготовки спортсменів високого класу організована у ДЮСШ. Дитячо-юнацькими спортивними школами області підготовлено ряд спортсменів, які входять до складу збірної команди України з різних видів спорту та є претендентами на участь в Олімпійських іграх 2012 року в Лондоні, зокрема, Голенкову Валентину, Кравченко Аліну, Петросяна Георгія; Арсеньєва Віталія, Євчак Анну, Варламову Тетяну та Хріпту Андрія.

Начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації відзначив що за ініціативи голови обласної державної адміністрації Сергія Ларіна, який є активним прихильником залучення молоді до занять спортом, в області за короткий термін було збудовано та реконструйовано 70 спортивних майданчиків. На заклик голови облдержадміністрації відгукнувся ряд політичних партій, громадських організацій, представники громадськості. Як зазначив Сергій Колодяжний, серед інших політичних партій, Партія регіонів взяла найбільш активну участь у спорудженні спортивних об’єктів для дітей та молоді.

Сергій Колодяжний висловив певний оптимізм щодо перспектив розвитку дитячого та юнацького спорту в області. – Приводом для подібних сподівань є той факт, що істотне збільшення фінансування розвитку дитячо-юнацького спорту закладене у програмі розвитку Кіровоградської області на 2011-2015 роки «Центральний регіон-2015», – підкреслив начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Читайте також:

Обговорення на Кіровоградському форумі:

Фото — Gettyimages.com

Теги новости:
спорт
физкультура
статистика
Сергей Колодяжный

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS