Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

На Кіровоградщині убивця наніс молодій жінці 30 ножових ударівНа Кіровоградщині убивця наніс молодій жінці 30 ножових ударів

Пркс-служба УМВС

Співробітниками Управління карного розшуку спільно з працівниками районного відділу УМВС України в Кіровоградській області затримано 26-річного місцевого жителя, який підозрюється у вбивстві своєї 22-річної сусідки.

Підозрюваний і потерпіла були знайомі з дитинства, адже будинки їх батьків розташовані поряд. Згодом дівчина вийшла заміж та переїхала до іншої області, народила дитину. Наприкінці літа молода мати вирішила навідати батьків, тож приїхала разом з 8-місячним малям на Кіровоградщину.

Пізнього вечора, коли жінка вирушила в гості до родички, зловмисник з двору свого домоволодіння побачив у руках майбутньої жертви мобільний телефон. Молодик прослідкував, як сусідка відвідала родичку, та дочекався моменту, коли вона поверталася додому. На безлюдній ділянці шляху зловмисник наздогнав потерпілу та привітався з нею. Побачивши знайоме обличчя, молода жінка не запідозрила нічого лихого. Однак вже за хвилину зловмисник спробував вирвати з рук колишньої сусідки мобільний телефон. Злякавшись, потерпіла стала кликати на допомогу. Побоюючись того, що хтось може відгукнутися на її крик, підозрюваний вихопив з кишені ножа і почав наносити удари. Важко поранена жінка намагалася тікати... При цьому зловмисник щоразу наздоганяв її та бив у спину ножем. Коли жертва втратила свідомість і впала, нападник, переконавшись у тому, що вона вже мертва, взяв мобільний телефон і втік.

Того ж вечора потерпілу виявили на місці пригоди її родичі. Вони і викликали працівників міліції. При огляді на тілі загиблої експерти нарахували близько тридцяти колото-різаних ран.

Працівникам міліції знадобилося лише кілька годин, для того, аби встановити особу зловмисника та затримати його. В домоволодінні підозрюваного правоохоронці виявили верхній одяг зі слідами крові та ніж.

По даному факту порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з корисливих мотивів), проводиться слідство.

Теги новости:
криминал
убийство

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS