Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоград прийняв велоестафету від ОдесиКіровоград прийняв велоестафету від Одеси

Прес-служба ОДА

Учора у Кіровограді на площі імені Кірова відбулася урочиста зустріч учасників Всеукраїнської велоестафети «Спорт для всіх єднає Україну!». Таким чином Кіровоградщина прийняла естафету від Одеської області.

До учасників велоестафети з привітанням звернувся начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Сергій Колодяжний. Він подякував спортсменам за їх внесок у справу популяризації серед населення спорту та здорового способу життя і побажав їм досягти значних спортивних результатів.

Мета акції, яка стартувала вже вшосте – привернення уваги громадськості до проблем безпеки велосипедистів, а також створення сприятливих умов для здорового, активного способу життя та відпочинку людей. Захід, який триватиме до 11 вересня, проходить під гаслом «Із задоволенням за кермом!»

Велоестафета охоплює усі без виключення обласні центри України, проходить повз 80 великих міст. Загальний кілометраж маршруту складає 4500 км. Естафета прямує трьома напрямками, які умовно отримали назви «Західний маршрут», «Південний маршрут» та «Східний маршрут».

Учасники «Південного маршруту», у якому беруть участь велосипедисти Кіровоградщини (представники ФСТ «Колос», «Україна» та «Динамо») стартували 1 вересня у Севастополі. На території нашої області етап велоестафети проходитиме через Добровеличківський, Новоукраїнський і Кіровоградський райони, Кіровоград та Олександрівський район.

Усі три напрямки велоестафети зустрічаються у Києві 11 вересня – у День фізичної культури і спорту. Саме у цей день команди встановлять прапори своїх областей на головній площі країни – Майдані Незалежності.

Читайте також:

Фото — Прес-служба ОДА

Теги новости:
спорт
физкультура
велоспорт
акция
здоровье населения

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS