Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді підлітки допомогли пенсіонерці вибратися з палаючого будинкуУ Кіровограді підлітки допомогли пенсіонерці вибратися з палаючого будинку

Вечірня газета

16 березня у місті Кіровограді в одному з приватних житлових будинків виникла пожежа. На той час у будівлі знаходилися 86-річна господарка, її донька та зять. Загоряння сталося у коридорі та перекрило мешканцям вихід із будинку, дим поступово заповнював приміщення - люди опинилися у смертельній пастці. Пожежу помітили сусіди й негайно зателефонували до пожежно-рятувальної служби, не забувши повідомити при цьому, що в будівлі напевно є люди. Миттєво працівники служби «101» і «103» виїхали на місце пригоди.

Доньці господарки до приїзду екстрених служб надали руку допомоги старшокласники, які стали свідками відчаю й безпомічності жінки, що з усіх сил стукала в щільно зачинене вікно й не мала змоги його розбити. Діти відчинили вікно й, підтримуючи один одного, допомогли жінці вибратися на свіже повітря.

Потребували допомоги старенька господарка та її 61-річний зять. У лічені секунди бійці служби «101» вдягнули апарати на стиснутому повітрі й рушили у димову завісу будинку – винесли обох постраждалих на вулицю, де їм відразу ж було надано медичну допомогу й направлено до реанімаційного відділення міської лікарні.

На жаль, 19 березня господарка будинку померла.

Причину виникнення пожежі з’ясовують фахівці.

Теги новости:
МЧС
пожар
несчастный случай

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS