Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Свежее в Кирнете

Продовження розбазарювання рухомого та нерухомого майна громади міста.

Кіровоградський обласний комітет СПУ

17 червня 2008 року відбулася сесія Кіровоградської міської ради, на якій розглядався додатковий перелік об’єктів, що є у власності громади міста Кіровограда, які підлягають відчуженню. І вже прийшов час «залізти» місцевим обранцям у підвали мешканців громади. Адже на минулій сесії більше 180 об'єктів роздали, в тому числі - коридори біля квартир багатоповерхівок, цокольні приміщення, комплекс будівель по В.Биховській, 56, приміщення по вул.Кропивницького, б. 7, к. 2, де утримувачами є КРЕПи міста. І цей перелік можна продовжувати… Так сталося із мешканцями будинку, що на вул.Гоголя 91/46, де продають підвал будинку. Не дивлячись на звернення мешканців будинку до голів усіх фракцій, щоб не віддавати підвал ні в оренду, ні на продаж. Більше того частина мешканців уже під час засідання сесії звернулися і особисто просили голів фракцій «Наша Україна» не голосувати за продаж підвалу, але вони все ж у сесійній залі зробили навпаки і проголосували. Без їхніх голосів додаткова програма приватизації не було б проголосована, бо «за» була критична кількість голосів – 39. Своїми діями депутати фракцій «Партія регіонів», «Народної Партії», «Ліберальної партії України», «Наша Україна», КПУ змушують людей звертатися в прокуратуру та суди.

Фракція СПУ не брала участі в «дерибані» майна громади міста. Соціалісти не можуть впливати на будь-які рішення сесії Кіровоградської міської ради, тому що в раді утворилася, при сукупності власних та бізнесових інтересів депутатів, більшість (41 депутат плюс мер міста В. Пузаков) у складі фракцій «Партія регіонів», «Народної Партії», «Ліберальної партії України», «Наша Україна», КПУ, міського голови В. Пузакова та вихідців з фракції БЮТ, які утворили фракцію «Рідне місто». Дана більшість фактично вирішує долю міста Кіровограда. Тому зараз на сесії «штурмуються пачками» земельні та майнові питання. Продається власність громади міста, віддається в оренду за копійки рухоме та нерухоме майно. На депутатів фракції „За справедливість” Соціалістичної партії України йде адміністративний тиск з боку влади міста. Постійно погрожують звільненнями з роботи, із метою розколоти фракцію СПУ.

Голова фракції „За справедливість” Соціалістичної партії України Олена Костенко.


Перейти на сайт автора

Сайты кирнета: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Да, если что: кирнет — это интернет в Кировограде
Вы тоже можете бесплатно публиковать новости и привлекать посетителей на свой сайт! Узнать как