Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Про гроші вже не йдеться?Про гроші вже не йдеться?

Вечірня газета

Сьогодні на засіданні Верховної Ради має прозвучати запит народного депутата України Володимира Пузакова щодо ситуації на кіровоградському підприємстві "Молкомцентр".

Ситуація дійшла справді критичної межі. Після приїзду у листопаді до Кіровограда представника одного із співвласників "Молкомцентру" Євгена Волкова людям було обіцяно часткову виплату заборгованої заробітної плати, а решту вони мали добиватися через суд. Однак до сьогодні навіть те, що обіцялося, не заплачено. Людям пропонують самим (?) оголошувати про банкрутство підприємства, розраховуватися і ставати на облік у центрі зайнятості. Про гроші мова уже й не йде.

Працівники "Молкомцентру" провели кілька зборів трудового колективу, на яких прийняли рішення вимагати від власника повного погашення заборгованої зарплати. У разі невиконання цієї вимоги молкомцентрівці готові на крайні заходи. Про можливість голодування ста працівників біля приміщення міськвиконкому вони вже повідомляли міську владу.

А сьогодні чекають запиту щодо свого підприємства у Верховній Раді і сподіваються, що влада таки втрутиться у ситуацію. Уже не в Кіровограді, а в Києві.

Материалы на эту тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS