Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Люблю я ніжно місто над Інгулом

Вечірня газета

Виконком Ленінської районної ради м.Кіровограда, комісія з питань всебічного розвитку і функціонування української мови при Ленінському райвиконкомі м.Кіровограда та редакція тижневика "Вечірня газета" оголошують конкурс на кращий твір студентської та учнівської молоді "Люблю я ніжно місто над Інгулом", присвячений 30-річчю утворення Ленінського району, що відзначатиметься у контексті 250-річчя міста Кіровограда.


Патріотизм, любов до України, рідного міста, його історії, природи, культури, шанобливе ставлення до земляків — основа нашої духовності. Поділіться своїми міркуваннями — як ви розумієте ці поняття, яким бачите майбутнє рідного краю, своє місце у ньому.


Проведення конкурсу:


Конкурс на кращий твір студентської та учнівської молоді проводиться у два етапи:


І етап — з 20-21 вересня 2003 року (Дня міста) до 1 листопада 2003 року — у навчальних закладах та загальноосвітніх школах для всіх бажаючих учнів та студентів.


Оргкомітет, журі та викладачі на місцях забезпечують своєчасну перевірку творів та подають по три кращі роботи кожної вікової групи з кожної номінації до районного оргкомітету за адресою: вул.Леніна, 53/39, виконком Ленінської районної ради, кімн. №18.


Творчими роботами можуть бути твори, краєзнавчі дослідження, розповіді, нариси, есе за такими напрямками:


1. "Квітуча долоня степів — колиска для мене і тебе" (історія рідного міста).


2. "Люди — найбільше багатство нашого краю" (про кращих людей у т.ч. бабусь, дідусів, тат, мам, сусідів, учителів, земляків-кіровоградців, про яких ти маєш розповісти).


3. "Цвіти із миром і добром віки!" (яким я бачу рідне місто в майбутньому).


ІІ етап конкурсу — з 1 до 9 листопада (Дня української писемності та мови) районний. Протягом цього часу члени комісії з питань всебічного розвитку і функціонування української мови при райвиконкомі перевіряють та оцінюють твори за віковими категоріями (учнів 5-8 та 9-11 класів загальноосвітніх шкіл, студентів навчальних закладів усіх рівнів акредитації), 11 листопада на своєму засіданні члени комісії підбивають підсумки та вносять пропозиції до проекту рішення райвиконкому з приводу заохочення переможців, що посіли 1-3 місця в кожній номінації серед усіх категорій учасників.


Відзначатимуться також інші, найбільш цікаві та глибокі за змістом твори.


Найкращі учнівські та студентські доробки будуть представлені на виставці творчих робіт 15 січня 2004 року під час проведення урочистостей з нагоди 30-річчя району.

Теги новости:
краеведение
юбилей

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS