Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Хто винен у некомпетентності приймальної комісії?Хто винен у некомпетентності приймальної комісії?

Вечірня газета

Супермаркети для Кіровограда — це вже не бозна-яка екзотика, але ще й не настільки звична річ, аби не помічати появи нових мегамагазинів, зокрема продовольчих, де можна за прийнятну ціну придбати зразу все необхідне.

Була надія на долучення до переваг цивілізованої торгівлі й у знам’янців, у чиєму місті корпорація “АТБ-маркет” збудувала перший у нашій області поза межами Кіровограда магазин мережі АТБ. Для роботи в ньому набрано й навчено персонал (41 працівник), отримано усі необхідні для відкриття торговельного закладу дозволи.

Державна приймальна комісія з прийняття в експлуатацію соціально-побутового комерційного комплексу, створена за розпорядженням знам’янського міського голови 14 червня 2006 року, прийняла цей об’єкт в експлуатацію.

Однак 27 червня Знам’янська міжрайонна прокуратура визнала розпорядження знам’янського міського голови щодо створення державної приймальної комісії незаконним і таким, що підлягає скасуванню. А причина цього в тому, що до складу комісії включено осіб, які не мали права там перебувати. Отже акт приймальної комісії про прийняття соціально-побутового комерційного комплексу — недійсний.

Про усе вищевикладене кіровоградським журналістам розповіли прес-секретар корпорації АТБ Анна Лічман та районна управляюча ВАТ “АТБ-маркет” Ольга Пліндик. Поділитися цим із представниками ЗМІ їх змусило аморфне ставлення влади до того, що без роботи лишаються працівники супермаркету, а мешканці Знам’янки — без торговельного закладу з великим вибором продуктів, чимало з яких у збудованому магазині будуть найдешевші в місті.

Під час зустрічі представників корпорації “АТБ-маркет” із міським головою Знам’янки Віктором Крюковим той не відповів, чому до складу приймальної комісії увійшли посадові особи, яких там не повинно було бути. А найдивніше полягає в тому, що міський голова повідомив: протягом десяти днів від дня винесення протесту прокуратури (27 червня) він прийме рішення — створювати нову комісію чи ні. І що ж заважає її створити, аби вичерпати висмоктану з пальця конфліктну ситуацію? Чи, можливо, певні особи мають певний інтерес у цій такій непевній справі?

А тим часом працівники знам’янського постраждалого супермаркету ладні пікетувати міськраду (уже вдруге), а представники корпорації “АТБ-маркет” готові вдатися до вирішення виниклої конфліктної ситуації за допомогою усіх можливих у цьому випадкові юридичних заходів.

Теги новости:
сеть магазинов
АТБ
Знаменка
открытие супермаркета
приёмная комиссия
прокуратура
покупки
шоппинг
супермаркет
торговые центры
АТБ-маркет
Виктор Крюков

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS