Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У чергу за субсидіямиУ чергу за субсидіями

ТВ Стимул

Незабаром початок опалювального сезону. Кіровоградці вже зараз переймаються відносно того, скільки ж коштуватиме тепло в їх оселях. Ще гостріше питання постало після підвищення цін на інші комунальні послуги. З огляду на власний сімейний бюджет, кожен заощаджує по-своєму, аби врешті-решт звести дебіт з кредитом. Тим часом є категорії населення, що можуть розраховуватись за спожите згідно призначених субсидій.

Володимир Зуєв (начальник управління праці та соціального захисту населення Ленінського району): "Если семья имеет доход, к примеру 1000 гривен, и коммунальные платежи превышают 20%, то есть 250, то разницу в 50 гривен уже будет оплачивать государство – это так называемая материальная помощь в виде субсидии".

У зв'язку з тим, що останнім часом розміри заробітних плат і пенсій дещо підвищилися, спостерігається зменшення кількості мешканців міста, котрі звертаються з приводу оформлення субсидій. Однак, за припущенням Володимира Зуєва, підвищення тарифів на комунальні послуги у місті невідворотно спричинить протилежну ситуацію - в управлінні невдовзі вишикуються черги.

Зібрати усі папери, а потім надати їх у відповідні інстанції – робота трудоємка. Тож, центр соціальних допомог управління праці та соціального захисту населення Ленінського райвиконкому з 25 вересня починає роботу над прийомом документів від населення. Щоб запобігти величезним чергам, працювати над цим питанням почали заздалегідь. З понеділка громадяни, що проживають на території Ленінської райради і мають право на субсидії, можуть прийти за адресою вул. Леніна, 53, і отримати талон, де буде вказано день та час прийому вже з необхідним набором паперів. Прийом буде здійснюватися з 2 жовтня. Спеціалісти управління працюватимуть і в КРЕПах та ЖЕКах. В талонах, які будуть видаватися Ленінською райрадою вже з 25 вересня, буде зазначено саме той день і час здачі документів, який буде зручним для всіх.

Теги новости:
оформление субсидий
льготные категории населения
льготы
льготники
государственные выплаты
коммунальные услуги
отопление

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS