Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

"Лівий" бензин

Коммивояжер

Кіровоградським відділенням податкової міліції УПМ ДПА в області виявлено підпільний цех з виробництва пально-мастильних матеріалів.

Про це ІА „Комівояжер” повідомили у відділі зв’язків із громадськістю, ЗМІ та масово-роз’яснювальної роботи ДПІ у Кіровограді.

За інформацією відділу, його виявлено на Маловисківському шосе. Пально-мастильні матеріали виготовлялися шляхом дистиляції сирого бензолу.

Під час перевірки на території підпільного цеху описано та вилучено із незаконного обігу товарно-матеріальних цінностей приблизно на 200 тис. грн.

Крім того, на об’єкті виявлено вантажний автомобіль КаМАЗ з причепом-цистерною, який належить Кіровоградській нафтовій компанії і на який накладено арешт Малинівським судом м. Одеси.

Матеріали за даною справою передано до Кіровоградського міського відділу УМВС в Кіровоградській області для подальшої перевірки та прийняття рішення відповідно до чинного законодавства.

Теги новости:
АЗС
бензин
топливо
подпольный бизнес

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS