Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Так стріляти!Так стріляти!

весь Кіровоград

Черговий Чемпіонат України, який 17-20 січня проходив у Львові, підтвердив високий клас кіровоградських майстрів зі стрільби з пневматичної зброї. Зокрема у вправі ПП-2 (40 пострілів з пневматичного пістолету з дистанції 10 метрів за 1 годину і 15 хвилин) кіровоградка, вихованка заслуженого тренера України Ілгама ібрагімова Юлія Ткаченко посіла високе 5 місце.

І хоча вона не здобула такі бажані медалі, але ця перемога багато чого варта - адже наша спортсменка поступилась лише Олімпійській чемпіонці Афін 2004 року Олені Костеліч з Чернігова, ще одній учасниці Олімпійських ігор та двом призеркам чемпіонату світу, майстрам спорту міжнародного класу. Сама ж Юлія мала поки що лише розряд кандидата у майстри спорту. Незважаючи на титули своїх опоненток, Юлія впевнено відстрілялася і виконала при цьому вперше норматив майстра спорту України. До того ж, завдяки показаному результату, у 2007 році вона стала першою спортсменкою, яка виконала норматив майстра спорту України в нашій області. Окрім Юлії, серед кіровоградців пристойні результати показали призер Чемпіонату світу, майстер спорту Олександр Зайцев, що посів 11 місце, та Дмитро Бєляєв, що був десятим.

Як розповів заслужений тренер України, наставник наших спортсменів Ілгам Ібрагімов, за рейтингом найкращих стрілків 2006 року минулого року по Україні серед 100 спортсменів Олександр Зайцев посідає четверте місце, Дмитро Бєляєв дев'яте, а ще один кіровоградець, майстер спорту Максим Легков - 16 позицію. Такі результати є реальним показником прогресу кульової стрільби в нашій області і в Кіровограді зокрема. Наостанок пан Ібрагімов подякував начальнику відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Олександру Куценку, обласній школі вищої спортивної майстерності на чолі з Катериною Колісник, фізкультурно-спортивному товариству «Динамо» і особисто Олександру Симоненку та директору дитячо-юнацької спортивної школи №3 Валентину Бричці за допомогу та підтримку у підготовці кіровоградських стрілків.

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS