Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Обережно! Аферисти у КіровоградіОбережно! Аферисти у Кіровограді

весь Кіровоград

У Кіровограді працює аферистка. Про це попереджає мешканців міста начальник відділу звернень громадян міської ради Роман Чорноіван.

За його словами, до міської влади останнім часом надходить велика кількість звернень і скарг громадян, з інформацією про шахрайські дії жінки, яка ходить по квартирах і пропонує послуги по заміні газових приладів чи з ремонту помешкання. Сама при цьому представляється депутаткою міської ради або працівником департаменту житлово–комунального господарства. Найчастіше називає себе Шевченко Людмилою Іванівною.

Здобувши довіру господарів, аферистка просить 100–300 гривень для хабара керівнику, який прискорить виконання робіт, і хутко зникає.

“Просимо бути обережними, а у випадку зустрічі з прихильницею легкої наживи – телефонувати до відділу звернень громадян: 24–66–26, 22–35–31, чи, традиційно, до міліції – 02”, – звертається до кіровоградців Роман Чорноіван.

Теги новости:
криминал
обман
аферисты
мошенники
мошенничество
афера

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS