Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді підвищено розмір соціальної допомоги для студентівУ Кіровограді підвищено розмір соціальної допомоги для студентів

весь Кіровоград

Міська влада у Кіровограді підвищила розмір соціальної грошової допомоги найменш забезпеченим студентам та студентським сім'ям, які навчаються у державних вищих навчальних закладах міста І–IV рівнів акредитації.

Виконавчий комітет міської ради вирішив з 1 жовтня 2007 року збільшити її до 80 гривень для студентів та до 120 гривень для студентських сімей.

Як повідомила начальник відділу сім'ї та молоді Людмила Дорохіна, соціальна допомога призначається один раз на рік студентам та студентським сім'ям за поданням керівництва ВУЗів. Таке подання має надійти до відділу сім'ї та молоді не пізніше 15 числа кожного місяця.

За словами Людмили Дорохіної, за 9 місяців 2007 року соціальну грошову допомогу, яка до цього складала 60 і 100 гривень відповідно, отримали 45 студентів та три студентські сім'ї.

Фото — Р.К.С.

Теги новости:
социальная помощь
выплаты
стипендия
студент
студенческая семья

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS