Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Влада Кіровограда готова допомогти підприємцям виключно в рамках законуВлада Кіровограда готова допомогти підприємцям виключно в рамках закону

Вечірня газета

„Підприємці, які працюють на території АС-2 мають відстоювати свої інтереси в судових органах”, – так відреагував на пікетування приміщення міської ради власниками торговельних точок на автовокзалі №2 міський голова Володимир Пузаков.

Він відкинув звинувачення у будь-якій своїй причетності до надання земельних ділянок під торговельні павільйони, оскільки їх будівництво велось задовго до його перемоги на виборах міського голови.

Володимир Пузаков підкреслив, що підприємці розпочали будівництво кіосків з порушенням чинного законодавства України, яке регулює правила забудови території, і стали жертвами власної необізнаності. Тому вони мають захищати свої майнові права виключно в судовому порядку або шляхом переговорів з підрядною організацією. Окрім того, підприємці мають чітко розуміти, що ряд їхніх вимог щодо продажу приміщення автовокзалу чи місця розміщення автостанції не входять до компетенції міської влади.

"Влада готова допомогти, але виключно в рамках закону", – так підсумував цю зустріч з власниками торговельних павільйонів, які вважають себе ошуканими, Володимир Пузаков. Він запропонував підприємцям розглянути варіант надання їм земельних ділянок на законних підставах в іншому місці.

Теги новости:
Владимир Пузаков
пикет
митинг
предприниматели
поддержка
предоставление земельных участков
строительство торговых точек

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS