Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Комунізм на окремо взятому проспектіКомунізм на окремо взятому проспекті

Вечірня газета

„Проспект Комуністичний має бути одним із найкрасивіших місць у Кіровограді”, – наголосив міський голова Володимир Пузаков на робочій нараді, де йшлося про благоустрій цього мікрорайону.

На жаль, поки що, як показав аналіз санітарного стану проспекту, ситуація тут невтішна. Особливо багато нарікань на роботу двірників КРЕПу № 14 та ЖЕКу № 2, які утримують закріплену територію в незадовільному стані. Не з усіма суб’єктами підприємницької діяльності, розташованими на проспекті, укладені угоди про прибирання і вивезення сміття. Автомобілі працівників та клієнтів ряду офісів паркуються на газонній частині та пішохідному тротуарі.

Детально ознайомившись зі станом справ, міський голова дав доручення КП „Міськсвітло” повністю відновити зовнішнє освітлення по всій довжині проспекту та замінити 15 аварійних електричних опор. КП „Трест зеленого господарства” отримало завдання відновити всю газонну частину і посадити молоду траву, обрізати та побілити дерева, встановити урни та лавочки для відпочинку.

Міське відділення ДАІ відтепер мусить приділяти набагато більше уваги організації руху та парковки транспорту на проспекті, а департамент житлово-комунального господарства має потурбуватись, щоб у бюджеті на 2008 рік були передбачені кошти на капітальний ремонт проїжджої частини.

Не оминув увагою Володимир Пузаков і численні підприємства, розташовані обабіч проспекту. Кожне з них повинне подбати, щоб належним чином були відремонтовані фасадні частини будівель, покладена тротуарна плитка та висаджені квіти на прилеглих територіях.

Теги новости:
благоустройство
Владимир Пузаков
проспект Коммунистический

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS