Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Довірливі кіровоградці стали жертвами «лохотронщиків»Довірливі кіровоградці стали жертвами «лохотронщиків»

ХайВей

Вже пару місяців управління у справах захисту споживачів у Кіровограді та місцеві ЗМІ переповнені скаргами на групу шахраїв, що збувала легковірним мешканцям міста чудо-пояси, що нібито повинні лікувати від всіх хвороб.

За словами шахраїв, вібро-пояси лікували від різних захворювань, забезпечуючи тим самим економію на звичайних ліках. Але десяткам легковірних - в основному ними виявилися пенсіонери, що залюбки "проковтнули" недостовірну інформацію, ні першого, ні другого зробити не вдалося...

Загальними зусиллями різних сторін вдалося вийти на спритників та харківську фірму, яку вони представляють. Продавцями були шахраї-підприємці, вихідці з Кавказу, що відверто брехали людям про чудодійність свого товару. Але згодом стан здоров'я «пацієнтів» не лише не покращувався, а навіть погіршувався, і вже справжні лікарі, яким додалося роботи, розводили руками, радили заздалегідь консультуватися у фахівців та просили не вірити шахраям.

Отож, легковірність споживачів та недобросовісна реклама завдали матеріальної і фізичної шкоди тим, хто в неї повірив. Потерпілим радять звертатися до суду, але що з того вийде? Адже у горе-покупців немає на руках ні чеків, ні паспортів на чудо-пояси, ні будь-яких інших документів, котрими можна довести факт купівлі.

Теги новости:
защита прав потребителя
мошенничество
лохотрон

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS