Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

На скількох стільцях сидить Анатолій Ревенко?На скількох стільцях сидить Анатолій Ревенко?

УНИАН

Керівник апарату Кіровоградської облдержадміністрації Петро Чубченко назвав кадрові призначення, зроблені тимчасово виконуючим обов’язки губернатора Анатолієм Ревенком, такими, що не відповідають чинному законодавству.

Про це П.Чубченко заявив в інтерв’ю обласній газеті «Кіровоградська правда».

За його словами, А.Ревенко на сьогодні фактично обіймає дві посади: т.в.о голови обласної адміністрації та його першого заступника, що є порушенням штатного розпису.

«Згідно з розпорядженням А.Ревенка виконання обов’язків першого заступника тимчасово покладено на заступника голови ОДА Віктора Демченка, який відповідає за сільськогосподарський сектор економіки області. Отже фактично зараз в обласній адміністрації працюють два перших заступники губернатора. Ця ситуація є неприпустимою з юридичної точки зору», наголосив П.Чубченко, посилаючись на роз’яснення Міністерства юстиції України та постанову Кабміну.

За його словами, А.Ревенком також видано розпорядження про розподіл обов’язків між посадовими особами ОДА, що є виключним правом голови облдержадміністрації.

«Я зараз перебуваю у відпустці, але після повернення планую звернутися з даних питань до Кабінету Міністрів України та в Секретаріат президента для того, щоб повернути ситуацію у правове поле», - підкреслив в інтерв’ю П.Чубченко.

На початку листопада після призначення А.Ревенка тимчасово виконуючим обов’язки голови Кіровоградської ОДА, він провів ряд кадрових ротацій. Зокрема, в.о. заступника з питань ЖКГ, архітектури та містобудування став Василь Сибірцев, який до 2006 року був головою обласної ради, а під час останніх виборів до Верховної Ради України - консультантом обласного виборчого штабу Партії регіонів.

Також обов’язки заступника з гуманітарних питань доручено виконувати Галині Пастух, яка до цього обіймала посаду начальника Головного управління соцзахисту населення, а у 2006 році була кандидатом у депутати обласної ради за списками КПУ.

Коментуючи нові призначення, А.Ревенко наголосив, що обирав заступників насамперед за професійними якостями, а не за приналежністю до певної партії.

Теги новости:
власть
губернатор
заместитель губернатора
Анатолий Ревенко
Петр Чубченко

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS