Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Привіт з УкраїниПривіт з України

ОДТРК

Спеціалісти Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості започаткували нову акцію. В її ході кожен бажаючий може презентувати вироби, які б розповідали про українські традиції та звичаї. Пізніше ці твори відсилатимуться до Сполучених Штатів Америки для дітей, що були всиновлені американцями.

У минулому році делегація освітян з Кіровоградщини, побувавши у США, ознайомилася з діяльністю організації «Джері Ділон». Її організатори, подружжя Ділонів, допомагають бездітним парам в Америці всиновлювати дітей. До Сполучених Штатів забирають малечу з країн з недостатнім рівнем економічного розвитку. Організація Джері Ділона цікава, насамперед, ставленням до таких дітей. Адже найголовнішим завданням при всиновленні стає збереження національної ідентифікації кожної дитини.

Аби допомогти американцям у цій нелегкій справі, було вирішено започаткувати акцію. В її ході кожен бажаючий може подарувати україно-американським дітям вироби, які розповідають про українські народні традиції. Ними можуть стати і картини, і ляльки, і вишиванки. Обов'язкова умова - опис процесу виготовлення виробу. До речі, кіровоградська молодь поставилася до завдання з ентузіазмом. Діти залюбки фантазують і охоче діляться секретом виготовлення своїх робіт.

Близько тридцяти цікавих робіт незабаром будуть надіслані до Сполучених Штатів Америки. Їх презентували талановиті діти з Кіровоградського та Петрівського районів. Крім того, комплект краєзнавчої літератури надали фахівці бібліотеки для юнацтва імені Бойченка. Учасники акції щиро сподіваються, що все це принесе чимало користі для їх американських друзів.

Теги новости:
усыновление
усыновление детей иностранцами
Джери Дилон
украинские сувениры
ручная работа
hand made

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS