Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Вже почалось, мабуть, майбутнє...Вже почалось, мабуть, майбутнє...

весь Кіровоград

Цими словами поетеси Ліни Костенко охарактеризувала сьогоднішню подію у Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка декан факультету філології та журналістики.

Сьогодні в обласній філармонії відбулося урочисте вручення червоних дипломів спеціаліста випускникам університету. Першим привітати випускників пощастило ректору Григорію Клочеку. Він побажав „новій українській еліті” досягати нових звершень та не забувати про патріотизм. „Елітою можна стати тоді, коли ти є національно свідомим”, - вважає Григорій Дмитрович.

До привітань приєдналися і представники обласної та міської влади. Зокрема, привітання від губернатора переказав начальник управління сім'ї, молоді та спорту Анатолій Абрамов. Також він відзначив грошовими преміями від управління найкращих випускників-спортсменів та молодих мам-випускниць.

Вітали нових викладачів і заступник начальника обласного управління освіти та науки Олександр Аулін, директор обласного центру соціальних служб сім'ї та молоді Сергій Давидяк, заступник голови обласного комітету профспілки освітян Сергій Петров.

На таку публічну подію завітав і Володимир Пузаков. Він пообіцяв виділити для нової бібліотеки КДПУ 18 тисяч гривень та близько 200 тисяч гривень на ремонт під'їзду до університету. Володимир Тихонович привселюдно зобов'язався виконати свої обіцянки і принагідно розповів, якою непростою є робота мера Кіровограда.

Надалі привітати випускників виходили проректори та декани, виступи яких чергувалися з танцювальними та музичними номерами, підготовленими власними силами студентів, викладачів та випускників університету.

Не залишилися без приємних сюрпризів і викладачі випускників. Найкращих кураторів випускних курсів нагородили грамотами. Олександр Житков, Едуард Сірик, Тетяна Фадєєва, Ольга Петрова, Валентина Грідньова, Юрій Сивоконь та Олена Маркова визнані цього року найкращими кураторами університету.

Фото — Р.К.С.

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS