Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Економічних злочинів побільшало, вбивств поменшалоЕкономічних злочинів побільшало, вбивств поменшало

ОДТРК

Кадрові зміни, діяльність прокуратури за останні п'ять місяців та стан справ у Кіровоградській міській раді - саме ці питання стали приводом для проведення чергового брифінгу з прокурором області Олександром Гардецьким.

Розпочав Олександр Гардецький з кадрових змін. Як він повідомив журналістам, сьогодні звільнені прокурори Новоархангельська, Новоукраїнки та Олександрії. Саме в цих містах, за словами прокурора області, робота була абсолютно незадовільною. Ті ж, кого призначать найближчим часом, є справжніми професіоналами, запевнив Олександр Степанович.

Озвучив прокурор і своє ставлення до того, що діється у міській раді. Її нинішню діяльність він охарактеризував як таку, що мало відповідає законодавству про місцеве самоврядування. Передусім це стосується ухвалення рішень шляхом опитування. Робити так можна, наголосив Гардецький, лише у виняткових випадках. Тому зараз прокуратура області розбиратиметься з цим питанням у судовому порядку.

Наголосив Олександр Гардецький і на тому, що для нього залишається принциповим вирішення питань будівництва розважального комплекса у Ковалівському парку та АЗС по вулиці Короленка.

Загалом же, як повідомив Олександр Степанович, протягом п'яти місяців поточного року наявна тенденція зростання кількості злочинів, особливо в економічній сфері. Натомість, поменшало вбивств та випадків хабарництва.

Теги новости:
криминал
экономические преступления
прокурор
незаконное строительство
АЗС
Александр Гардецкий
парки Кировограда
Ковалевский парк
кадровая политика

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS