Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Віру підтверджено справамиВіру підтверджено справами

РІСУ

Віруючі Кировограда купили дитячій обласній лікарні ехоенцефалоскоп. У збиранні коштів узяли участь 7 церков міста — протестанти різних напрямків, католики, громада УПЦ Київського патріархату, деякі священники УПЦ (МП), а також представники Лютеранської церкви Німеччини і деякі бізнесмени міста. Ініціатором благодійної акції виступив диякон церкви «Жива Надія» Геннадій Бондаренко. Прилад служить для діагностики головного мозку після черепно-мозкових травм і призначається для реанімаційного відділення, повідомляє сайт «Новини Християнського світу».

29 серпня під час урочистого вручення ехоенцефалоскопа були присутні священники міста. «Для нас це велике свято. Сьогодні, дякуючи цій благодійній акції, ми можемо бути разом. Це ще один привід, щоб церкви спілкувались і могли щось зробити для Царства Божого. Ми хочемо показати, що церква — це світло миру і сіль землі, і вона не закрита в своїх стінах, але приносить користь. Ми дякуємо всім, хто жертвував фінанси, і сьогодні від вашого імені ми вручаємо цей апарат дитячій обласній лікарні. Віримо, що це врятовуватиме життя дітей», — сказав пастор церкви «Жива Надія» Микола Літвін.

Головний лікар висловив вдячність і розповів про необхідність такого прилада для лікарні, щоб проводити своєчасну діагностику стану головного мозку і ухвалювати рішення про подальше лікування.

«Я радий, що церкви міста можуть підтвердити свою віру справами. Вірю, що це не остання спільна акція в збиранні коштів для лікарень, і сподіваюся, що Господь допоможе долучити й інші структури міста для таких заходів», — зазначив ініціатор акції Геннадій Бондаренко.

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS