Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Коментар від Олександра ГардецькогоКоментар від Олександра Гардецького

весь Кіровоград

Сьогодні гостем Кіровоградського прес-клубу реформ став Олександр Гардецький, прокурор Кіровоградської області.

За його словами, обласна прокуратура вчора і сьогодні працює цілодобово і намагається перевірити всі матеріали, що потрапляють до прокуратури.

“На даний час я можу сказати, що порушено кримінальну справу за фактом підбиття студентів до голосування за певну політичну силу шляхом підкупу,” – розповів Олександр Гардецький. Певна особа, прізвища якої він не назвав, від політичної сили, яку він також не назвав в інтересах слідства, пропонувала студентам по 50 гривен за голос. Пан прокурор розповів, що були складені списки студентів, які погодились взяти участь у такій каруселі, але завдяки співпраці СБУ і прокуратури, а також інформації від політичних партій вдалось уникнути фальшування виборів.

“На дану годину у нас є семеро осіб, які зізналися у тому, що брали участь у цій каруселі, а також затримана особа, яка здійснювала підкуп цих людей, – повідомив Олександр Гардецький. – Нині ми намагаємося дізнатися, звідки велося фінансування даної каруселі, і хто стоїть за цими брудними махінаціями. Я хочу подякувати тим політичним силам та спостерігачам, які допомогли нам припинити ці масштабні фальсифікації”.

Також пан прокурор розповів, що СБУ надало прокуратурі матеріали щодо підкупу виборців у Новоукраїнському районі, але у цих матеріалах є певні неточності і протиріччя, тому прокуратура зараз працює над ними. “Лише після ретельної перевірки ми зможемо порушити чи, можливо, відмовити у порушені кримінальної справи,” – сказав Олександр Степанович. І додав, що нині триває перевірка по Олексанрійському району, де члени комісії підписали пусті протоколи.

Материалы на эту тему:

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS