Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Німецька делегація чотири дні відвідувала лікарні і підприємства КіровоградаНімецька делегація чотири дні відвідувала лікарні і підприємства Кіровограда

Канал «Кіровоград»

Чотири дні у Кіровограді перебувала німецька делегація. Бургомістр міста Бременхафен Артур Бенекен та заступник голови благодійного фонду Ліза Каргоша відвідали соціальні та медичні заклади Кіровограда. Щоб на офіційному рівні зміцнити співпрацю між двома містами, вони зустрілись з міським головою Кіровограда Володимиром Пузаковим.

Ліза Каргоша, заступник голови німецького благодійного Фонду допомоги країнам Східної Європи, перебувала у Кіровограді вже ввосьме. Вона понад десять років опікується медичними та соціальними закладами Кіровограда. Кілька років тому від Фонду Кіровоградська обласна громадська організація «Лікарняна каса» отримала санітарний автомобіль, а кіровоградська міська лікарня невідкладної швидкої допомоги – рентгенапарат та сотні ліжок і тумбочок. Завдяки Фонду вихованці дитячого будинку «Барвінок» щороку протягом місяця живуть у німецьких родинах.

Бургомістр Бременхафена Артур Бенекен наголосив: "Ми приїхали, щоб знайти спільні точки стикання між двома зовсім різними містами. Адже Бременхафен – це портове місто на Північному морі, а Кіровоград - це степова перлина України".

Під час перебування у Кіровограді німці побували на промислових підприємствах, відвідали цілу низку соціальних та медичних закладів. Вони відзначили, що за роки Незалежності Кіровоград, як і Україна в цілому, зробив величезний крок вперед.

Міський голова Кіровограда Володимир Пузаков подарував німецькій делегації пам'ятні знаки з гербом міста та запросив їх приїхати і у наступному році. Він порадив гостям завітати і у районні центри, оскільки є на що подивитися і там.

Теги новости:
Германия
Бременхафен

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS