Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

«Шоу» на Бєляєвському водоймищі«Шоу» на Бєляєвському водоймищі

весь Кіровоград

У місті Кіровограді на вулиці Бєляєва є ставок, що утворився в результаті спорудження дамби. На даний час вхідний отвір стічної труби дамби забито сміттям, яке сюди викидають жителі мікрорайону. Через це в період активних опадів вода не встигає стікати з водоймища, отож, воно може розлитися й підтопити навколишні будинки.

Навесні жителі мікрорайону звернулися до міської влади з проханням очистити трубу в зазначеній водоймі. Але тільки у вересні можновладці почали щось робити. До водоймища з`їхалися керівники різних служб: МНС (пожежники й водолаз), спецінспекції, служб, які займаються благоустроєм міста.

І тут почалося шоу, на яке запросили кореспондентів місцевої преси й телебачення. Було імітовано бурхливу діяльність, зокрема, вивезли машину скатів, які назбирали біля берега.

Водолаз, вдягнувши водолазний костюм, зайшов біля берега у воду по коліна, після чого пожежники мили його зі шланга (ось для чого потрібна була пожежна машина). Так нічого і не зробивши, усі роз`їхалися. Місцеві жителі казали, що потрібно прочистити стічну трубу, на що в місцевому бюджеті було закладено кругленьку суму. Але труба так і лишилася забитою. Зате місцеве телебачення показало, як наша влада потурбувалася про жителів міста та перетворила ставок мало не на рай.

Так і хотілося сказати владі велике спасибі. От тільки до вхідного отвору стічної труби так ніхто й не наблизився...

Якщо міська влада неспроможна виконати таке просте завдання, то що можна казати про більш серйозні речі? У даному випадку не можна казати тільки про її безпорадність. Очевидно, всі ці шоу - тільки привід для виділення на певну роботу грошей, які потім осідають у чиїхось кишенях. Таких прикладів можна навести багато.

Виникає запитання: навіщо така влада, яка начебто бореться за добробут жителів міста, робить добрі справи, а результат один – не зроблено нічого, гроші зникли, керівники міста звітують про шалені успіхи. Чи не час громаді поперти таких горе-керівників і не допускати їх на гарматний постріл до влади?

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS