Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

«Авіаційні козаки» запрошують на герць«Авіаційні козаки» запрошують на герць

канал «Кировоград»

У Кіровоградській державній льотній академії України відбулися традиційні спортивно–розважальні змагання «Козацькі розваги». Захід, який проводиться вже втретє, як завжди, зібрав наймужніших хлопців академії.

Три роки тому «Козацькі розваги» в льотній академії провели вперше. Відтоді вони стали чи не найулюбленішим святом сильної половини студентства.

Поринути у часи козацької звитяги цього року забажало понад сорок учасників, з чотирьох козацьких загонів. Конкурсантам підготували шість складних завдань на витривалість, мужність, влучність та спритність. Найцікавішим (і не найпростішим!) конкурсом, на думку самих учасників свята, стало поїдання вареників на швидкість.

За всю історію «Козацьких розваг» жоден із запрошених студентів не відмовився брати в них участь. Нині змагатись за звання найкращого козака в академії дуже престижно. Адже це гарна можливість продемонструвати свою мужність та ближче познайомитись з іншими студентами. А ще - шанс гарно відпочити. Адже програмою змагань передбачені не лише серйозні чоловічі конкурси, а й цікаві розважальні номери.

Щороку участь у святі залюбки беруть і іноземні студенти. Готуються до нього особливо ретельно. Цього року капітаном «іноземного легіону» став камерунець Нгуемо Паулін. Подібні свята проводяться і у нього на батьківщині, стверджує хлопець, проте кіровоградське - набагато колоритніше.

Після тривалої і напруженої боротьби перемогу та звання справжніх козаків здобули вихованці факультету повітряної експлуатації; друге місце дісталося факультету менеджменту. Команда «Іноземного легіону» посіла третє місце, випередивши учасників команди обслуговування повітряного руху.

У наступному році організатори «Козацьких розваг» планують розширити коло учасників - на свято запрошують хлопців з усіх навчальних закладів міста.

Теги новости:
Летная академия
ГЛАУ
ДЛАУ
соревнование
иностранные студенты

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS