Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Скромні успіхи кіровоградських нардепівСкромні успіхи кіровоградських нардепів

канал «Кировоград»

Засідання сесії Кіровоградської міської ради нарешті відбулося. Депутати, хоч і з перервами на міжфракційні наради, все-таки спромоглися ухвалити два життєво важливих для міста питання.

На чергове засідання сесії міськради депутати, як завжди, збиралися, не поспішаючи. Та навіть розсівшись по своїх місцях, розпочати роботу не змогли. Не дійшли згоди на першому ж голосуванні - за порядок денний. Після кількахвилинної суперечки міський голова Володимир Пузаков оголосив перерву на 15 хвилин, яка, однак, розтяглася на півтори години. За цей час керівники фракцій встигають домовитись зі своїми партійцями про те, що сьогодні на засіданні розглядатимуться лише 2 з 20-ти запропонованих питань...

У ході затвердження Програми економічного і соціального розвитку галузі охорони здоров′я на нинішній рік депутати знову не дійшли згоди. У вже начебто погодженій Програмі вкотре знайшлися суперечливі пункти. Тим не менш, за Програму зрештою проголосували - і саме у варіанті, запропонованому Управлінням охорони здоров′я міської ради.

Друге важливе рішення, по котрому вдалося проголосувати народним обранцям - підтримка протесту прокурора Кіровограда стосовно гуртожитку, розташованого по вулиці Героїв Сталінграда, 13, який зараз належить підприємству «Радій». Цей крок депутатів зробив можливим судове повернення гуртожитка до комунальної власності.

Фото — Р.К.С.

Теги новости:
Кировоградский горсовет
Владимир Пузаков
ЗАО Радий
общежитие

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS