Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

На Кіровоградщині розвиватимуть систему сільських супермаркетівНа Кіровоградщині розвиватимуть систему сільських супермаркетів

канал «Кировоград»

У рамках спільного проекту Кіровоград відвідала делегація зі Швеції, яка ознайомилася з роботою облспоживспілки та підприємств споживчої кооперації.

У минулому році у трьох областях України розпочав втілюватися у життя проект Шведського центру, спеціалісти якого допомагали запроваджувати сучасний світовий досвід у розвитку системи споживчої кооперації з урахуванням реалій нашого суспільства. З 2008 року до проекту долучилися ще чотири області, у тому числі і Кіровоградська.

Шведський кооперативний центр існує 10 років, і його спеціалісти вже здійснювали подібні проекти у Росії, Болгарії, Польщі, В'єтнамі та ще багатьох країнах світу. На сьогодні кожен третій житель Швеції є членом споживчої кооперації, у системі надають послуги населенню більше 3 тисяч супермаркетів, тож перейняти досвід країни з одним із найвищих у світі рівнів життя буде дуже корисно.

Оскільки головною метою проекту є теоретична та практична допомога гостей зі Швеції у відкритті сучасних супермаркетів саме у сільській місцевості, то Барбро Бегман та керівник проекту Альф Янкель велику увагу приділили спілкуванню з представниками райспоживтовариств. На сьогодні на Кіровоградщині у системі споживчої кооперації відкрито вже більше 300 магазинів, які забезпечують жителів сіл доступними за цінами товарами. Завдяки діяльності облспоживспілки відродження торгівлі на селі відбувається швидкими темпами, а спільний проект допоможе українським кооператорам не лише уникнути помилок, а й збагатитися зарубіжним досвідом.

Теги новости:
Швеция
делегация

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS