Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У кіровоградських супермаркетах знижено ціниУ кіровоградських супермаркетах знижено ціни

канал «Кировоград»

У низці магазинів та супермаркетів Кіровоградської області з вчорашнього дня ціни на деякі харчові продукти стали нижчими - в обласній державній адміністрації укладено про це відповідні угоди.

Продукції, яку виробляють підприємства Кіровоградщини, на полицях магазинів області має бути набагато більше, - насамперед повідомив заступник голови облдержадміністрації Віктор Демченко. Цукор, хліб та м’ясо вітчизняного виробника значно кращі та якісніші від іноземних. І саме їх в магазинах має бути найбільше. З цією метою і підписано меморандуми про співпрацю обласної влади з представниками низки переробних підприємств, серед яких - м’ясокомбінат «Ятрань», м’ясокомбінат «ВКіК» зі Світловодська, Новоукраїнський комбінат хлібопродуктів, ВАТ «Паляниця», цукрові заводи області та найбільший постачальник яєць – ВАТ «Кіровський».

Продукцію, яку надаватимуть ці підприємства, реалізовуватимуть у мережі магазинів «Візит», «Наш Край», і «Апельсин», через систему облспоживспілки, а ще в супермаркетах «Велика Кишеня» та «Копилка».

У подальшому заплановано укласти подібні угоди ще з низкою підприємств, аби розширити перелік продукції, яку мешканці області купуватимуть за нижчою ціною.

Теги новости:
цены на продукты
снижение цен
мясо
яйца
хлеб

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS