Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Як кіровоградських студентів готують до служби в армії?Як кіровоградських студентів готують до служби в армії?

канал «Кировоград»

Як сьогодні у навчальних закладах області готують юнаків до служби в армії, з’ясовували журналісти на прикладі Кіровоградського кооперативного коледжу економіки і права імені Сая.

Однією з головних вимог Міністерства освіти і науки України до коледжів і технікумів сьогодні є забезпечення виконання програми з допризовної підготовки студентів і завершення розпочатого у ЗОШ курсу захисту Вітчизни. У ККЕП імені Сая ще 5 років тому для тих, хто продовжує навчання на базі 9 класів, було введено до програми предмет «Допризовна підготовка». На заняттях майбутні захисники Вітчизни знайомляться зі статутом ЗСУ, займаються стройовою підготовкою і спеціальними фізичними вправами, а під час 3–денних зборів, згідно розробленого навчального плану, студенти отримують навички володіння бойовою зброєю.

Перше знайомство кіровоградських студентів з бойовою зброєю відбувається на колишній військовій базі у Канатовому. Під керівництвом викладачів коледжу студенти вчаться збирати та розбирати автомат, влучно стріляти по мішенях. І ці перші враження, без сумніву, запам’ятаються майбутнім захисникам на все життя.

Теги новости:
допризывная подготовка
служба в армии

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS