Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградський БЮТ вирішив «накласти лапу» на зелені зони містаКіровоградський БЮТ вирішив «накласти лапу» на зелені зони міста

весь Кировоград

До редакції сайту "весь Кіровоград" потрапив Додаток до рішення Кіровоградської міської ради, яке могло б бути прийняте на сьогоднішньому сесійному засіданні.

У цьому додатку є список громадян, яким може бути затверджено проекти землеустрою щодо надання у власність земельних ділянок у Кіровограді, у районі проїзду Підлісного, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення садівництва. До речі, цей проїзд знаходиться у надзвичайно мальовничому куточку міста, у сосновому бору.

Цікаво, що серед майже двохсот (!) прізвищ, власникам яких пропонується надати по десять соток "коштовної" землі, є і цілий ряд прізвищ, які мають відношення, зокрема, до місцевого осередку Блоку Юлії Тимошенко: Бондарчук С.П., Козлова Л.Г., Корнієнко Я.С., Михальонок О.П., Боєв Д.Г. та інші.

Нині ми очікуємо на коментарі голови міської організації ВО «Батьківщина» та керівника фракції БЮТ у міській раді Івана Марковського, який не міг не знати про згадану вище інформацію. Судячи з відсутності будь-якої реакції з боку головного БЮТівця області, народного депутата Валерія Кальченка, ця роздача землі його однопартійцям здійснюється не без його згоди...

Читайте також:

Теги новости:
земельный дерибан
БЮТ
Валерий Кальченко

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS