Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Для олександрівських школярів видано цілий навчальний комплекс з історії рідного краюДля олександрівських школярів видано цілий навчальний комплекс з історії рідного краю

канал «Кировоград»

В обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського презентовано навчально–методичний комплекс з історії Олександрівського краю.

Методичний комплекс, створений фахівцями третьої олександрівської школи, складається з методичного посібника для педагогів “Краєвид”, навчального посібника з історії рідного краю “До цілющих джерел рідної землі” та контурних карт. Готувався посібник дуже довго і складно. Аби видати його в світ, знадобилося чимало зусиль: дослідження історичних даних, що стосуються Олександрівського району, пошук історичних карт, документів, фото визначних людей. І тепер, коли складна й водночас цікава робота пророблена, десяти- та одинадцятикласники олександрівських шкіл можуть вивчати історію рідного краю із задоволенням. Вчителі школи, спостерігаючи за позитивним досвідом дослідницької роботи колег, вирішили не стояти осторонь цієї справи. Відтепер напрямки своєї діяльності вони значно розширять, додавши до кожного зі своїх предметів трохи краєзнавства - отож учні знайомитимуться з географічним, літературним, музичним краєзнавством.

Автори навчально–методичного комплексу сподіваються, що він стане корисним і краєзнавцям–науковцям, і аматорам. А всім іншим радять не сидіти на місці і самостійно досліджувати історію свого краю.

Теги новости:
краеведение
история Александрии
учебно-методический комплекс
история родного края
история Кировоградщины

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS