Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

До Кіровоградщини імпортується найбільше товарів з Малайзії та НімеччиниДо Кіровоградщини імпортується найбільше товарів з Малайзії та Німеччини

Обласне управління статистики

Обсяг експорту товарів у січні–липні 2008 р. становив 236 млн.дол.США, імпорту – 142 млн.дол. Перевага експорту над імпортом забезпечила позитивне сальдо зовнішньої торгівлі, - повідомляє Головне управління статистики в Кіровоградській області.

Експорт товарів здійснювався до 58 країни світу, при цьому до країн СНД було експортовано понад 60% обсягу експорту, в тому числі до Російської Федерації – 41%, країн ЄС – 23%.

У товарній структурі експорту переважали машини, устатковання та механізми – понад 46% загального обсягу експорту. На продукцію хімічної та пов'язаних з нею галузей промисловості, жири та олії рослинного або тваринного походження, мінеральні продукти припадала третина всіх експортних поставок.

У січні–липні 2008р. до області надходили товари з 54 країн світу, при цьому з країн СНД – 24% усіх товарів. Найбільші імпортні надходження спостерігалися з Малайзії (19%), Німеччини (18%).

Третина імпортних надходжень припадала на механічне та електричне обладнання, майже 20% складали жири та олії рослинного або тваринного походження, продукція хімічної та пов'язаних з нею галузей промисловості – 18%, решта – готові харчові продукти, мінеральні продукти, текстиль, недорогоцінні метали тощо.

Серед регіонів області найбільші обсяги зовнішньої торгівлі товарами припадали на міста Кіровоград, Світловодськ, Олександрію та Кіровоградський район.

Теги новости:
экспорт
импорт
внешняя торговля
внешнеэкономические отношения
статистика

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS