Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Чи всіх кіровоградських хабарників покарано?Чи всіх кіровоградських хабарників покарано?

Кіровоград.proUA.com

З початку року правоохоронцями Кіровоградської області за фактами хабарництва та корупції було порушено 57 кримінальних справ.

Про це повідомила прес-служба прокуратури у Кіровоградській області.

48 справ порушено за фактами корупції. Із них 42 розслідувано у повному обсязі та направлено до суду.

Як приклад, до суду направлено справу за обвинуваченням головного спеціаліста Пенсійного фонду України у Кіровограді, яка, зловживаючи службовим становищем, привласнила протягом 2003-2008 років бюджетні кошти на загальну суму 50 тис. грн.

За ознаками хабарництва було порушено 9 кримінальних справ, усі справи направлено до суду.

Так, прокуратурою Олександрії направлено до суду кримінальну справу за обвинуваченням адвоката за фактом вимагання хабара у фізичної особи в сумі 30 тис. доларів США службовим особам управління державного земельного кадастру в м. Києві за сприяння у отриманні земельної ділянки в оренду у столиці.

Також направлено до суду кримінальну справу за обвинуваченням арбітражного керуючого за вимагання хабара в особливо великому розмірі в сумі 30 тис. доларів США від заступника директора одного із товариств за сприяння в проведенні процедури санації цього товариства.

У цьому році сума викритих хабарів збільшилась, зокрема, в якості хабарів корупціонери одержали 202 тис. грн. та 244,2 тис. доларів США (за весь 2008 рік 81 тис. грн. та 19 тис. доларів США), при цьому максимальний розмір хабара склав 120 тис. грн. та 190 тис. доларів США.

Читайте також:

Теги новости:
взятка
коррупция
прокуратура

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS