Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Директор ТРК «Ера» веде ранкову програму на Кіровоградській ОДТРКДиректор ТРК «Ера» веде ранкову програму на Кіровоградській ОДТРК

Телекритика

Директор телекомпанії «Ера» та ведучий проекту «Україна online» Василь Климчук веде ранкову програму «За кіровоградським часом» на Кіровоградській ОДТРК. Про це ТК повідомив директор телекомпанії Сергій Омельчук.

«За кіровоградським часом» в ефірі з 7 жовтня, виходить у слоті 7.00-9.00. За словами Сергія Омельчука, Василь Климчук є автором та співведучим проекту.

«Він двічі на тиждень, четвер та п'ятницю, працює в студії. А в решту днів ефіри ведуть наші журналісти - Іван Гребенюк та троє студенток Кіровоградських вишів», - зазначив Омельчук.

За основу проекту був взятий формат програми «Доброго ранку, Україна» та «Україна online».

Як розказав ТК пан Омельчук, проект був запущений за три тижні: «Цей проект для нас нова якість. Ми зараз знаходимось у тому періоді, коли цей проект дозволить кардинально перебудувати всю сітку компанії. За жанровим параметром. Адже зараз час відмовитись від деяких проектів, які вже не цікаві глядачам».

Також, за словами Сергія Омельчука, незабаром в ефірі може з'явитись ще й аналогічний вечірній проект.

Як повідомили ТК у прес-службі телеканалу «Ера», Василь Климчук на сьогодні перебуває у відпустці, яка триватиме ще два тижні. Неофіційну інформацію щодо того, що Климчук начебто написав заяву на звільнення, у прес-службі не підтвердили.

Сам Василь Климчук від коментарів ТК відмовився, однак місцевому виданню «Україна-Центр» він розповів про своє ставлення до регіональної ОДТРК.

«Я раньше много разного слышал о Кировограде. Даже такое: Украина - ж...а, а Кировоград - ее центр. Я не согласен с этим. К тому же Кировоград, как ни странно, по техническому оснащению стоит на уровне со многими центральными каналами», - сказав Климчук в коментарі «Україна-Центр».

Теги новости:
Василий Климчук
Сергей Омельчук
СМИ
телевидение

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS