Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградцям пояснили, якому підприємству слід платити за водуКіровоградцям пояснили, якому підприємству слід платити за воду

Кіровоград.proUA.com

Населення Кіровограда має сплачувати кошти за водопостачання та водовідведення єдиному підприємству, яке надає ці послуги – ТОВ «Кіровоградському водопровідно-каналізаційному господарству».

Про це сьогодні повідомив заступник директора департаменту ЖКГ міської ради Валерій Челядінов під час прес-конференції у Кіровограді.

Таку інформацію було оприлюднено у зв’язку з тим, що колишній орендар та один із засновників Кіровоградського ТОВ «Водне господарство» Олександр Чернявський має намір повернути підприємству право надання послуг водопостачання у Кіровограді. Але це наразі неможливо, тому що для цього потрібно мати дозволи, виробничу базу тощо.

За словами Челядінова, пан Чернявський хоче розповсюджувати нові абонентські книжки. «Ці книжки можуть розповсюджуватися, але якщо книжку навіть просто взяти у руки – це означатиме, що ви уже з ними у договірних стосунках. Не потрібно приймати нових книжок і працювати тільки з водопровідно-каналізаційним господарством», – зазначив Челядінов. За його словами, населенню не варто наперед платити за водопостачання та водовідведення, а лише по факту.

Також, як зазначила заступник директора департаменту – начальник управління комунальної власності міськради Оксани Марченко, на час припинення діяльності ТОВ «Водне господарство» заборгованість підприємства лише орендної плати становила понад 3 млн. грн. (крім боргів із зарплат, до пенсійного фонду і т. ін.).

На підприємстві було проведено аудит, були подані документи до реєстраційної комісії для вирішення питання щодо ліквідації його як юридичної особи. Судові процеси будуть тривати близько 5 років.

Нагадаємо, 15 травня стався інцидент за участі Чернявського. Він з виконавчою службою намагався забрати оргтехніку з абонвідділу ТОВ «Кіровоградське водопровідно-каналізаційне господарство» (КВКГ). При цьому абонентів, які в цей час перебували у абонвідділі, деякий час не випускали з приміщення.

Теги новости:
коммунальные услуги
водоснабжение
канализация
Валерий Челядинов

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS