Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградські «регіонали» з'ясовують стосункиКіровоградські «регіонали» з'ясовують стосунки

Кіровоград.proUA.com

Керівник фракції Партії регіонів у Кіровоградській міській раді Віктор Кухаренко (на фото) звернувся до прокуратури та управління земельних ресурсів міськради з проханням перевірити дотримання умов приватизації земельних ділянок підприємствами «Червона Зірка» та «Гідросила».

Відповідну заяву Кухаренко озвучив на засіданні сесії міськради вчора, 17 грудня.

«Керівник міської організації Партії регіонів Юрій Тітов звернувся до правоохоронних органів, щоб ті перевірили приватизацію підприємств ТЕЦ, готель «Україна», готель «Київ». Я вважаю, що це вказує на некомпетентність щодо цього питання. Підприємства ці не приватизовані і сьогодні працюють на громаду міста Кіровограда», - заявив, зокрема, Кухаренко.

Він також додав, що звертається до прокуратури та управління земельних ресурсів міської ради з проханням перевірити дотримання умов приватизації земельних ділянок підприємствами «Червона Зірка» та «Гідросила». Депутати міськради підтримали це звернення більшістю голосів.

«Я пропоную перевірити виконання відповідних договірних умов. Якщо вони не виконуються, я ініціюватиму на сесії міської ради питання про скасування рішення про приватизацію цих земельних ділянок», - наголосив Віктор Кухаренко.

Нагадаємо, народний депутат від Партії регіонів Сергій Ларін повідомив про рішення центрального керівництва партії щодо відсторонення Кухаренка від виконання обов`язків керівництва міської організації ПР у Кіровограді та розпуску ради партії у місті.

Замість Віктора Кухаренка головою Кіровоградської міської організації Партії регіонів обрано генерального директора ЗАТ «Гідросила Груп» Юрія Тітова.

Віктор Кухаренко нині очолює фракцію Партії регіонів у Кіровоградській міській раді.

Фото — «Відомості-плюс»

Теги новости:
Виктор Кухаренко
Юрий Титов
Партия регионов
приватизация
Гидросила
Красная Звезда
гостиница "Киев"
гостиницы Кировограда

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS