Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградські комунальники з ожеледицею впоралисяКіровоградські комунальники з ожеледицею впоралися

Кіровоградська міська рада

Усі комунальні служби міста спрацювали добре під час сильного снігопаду і ожеледиці у вихідні дні 19-20 грудня.

Це відзначив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко під час наради міського голови з керівниками виконавчих органів міської ради. За його словами, комунальникам вдалося в складних метеорологічних умовах забезпечити сталу життєдіяльність міського господарства.

Міський голова Володимир Пузаков звернув увагу керівників підприємств, установ та організацій Кіровограда на необхідність оперативніше прибирати закріплену територію та вчасно посипати піском підходи до магазинів і офісів, розташованих на вулицях міста.

Різкі перепади температур спричинили аварію на мережі водопостачання в центральній частині міста. За інформацією директора КП «Кіровоградське водопровідно-каналізаційне господарство» Валентини Єременко, під час ліквідації пориву вода тимчасово буде відсутня на території в межах вулиць Пашутіна і Енгельса. Валентина Єременко запевнила, що водопостачання буде відновлене до кінця дня 21 грудня.

Теги новости:
коммунальные службы
коммунальные услуги
снегоочистительные работы
снегопад
гололед
Владимир Пузаков

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS